Retourneren

Het ruilen of retourneren van producten is vrijwel altijd mogelijk. Echter, het is het wel per leverancier verschillend welke kosten zij hieraan verbinden. Over het algemeen nemen wij retouren weer in voor 90% van de aanschafwaarde plus eventuele transportkosten. Speciaal voor u bestelde producten en kleur onderhevige producten zoals natuursteen, baksteen of kleurechte materialen nemen wij niet retour. De reden hiervan is dat bij deze materialen de kans op kleurverschil te groot is. En eerlijk gezegd, zit u zelf ook niet te wachten op een levering van éénzelfde product met verschillende kleurtinten.

Maar, wat kan er dan wel retour? Het is wel mogelijk om standaard voorraadgoed zoals opsluitbanden, tegels ,stapelblokken, grint, split of zand etc. te retourneren. Hier hebben wij geen enkel probleem mee en u kunt er ook gewoon de volle aanschafwaarde voor terugkrijgen. Uiteraard spreekt het voor zich dat de goederen onbeschadigd, verpakt in de originele verpakking en schoon retour komen. Gewoon zoals u ze zelf ook zou willen hebben bij aanschaf. Dus tegels met randschade of alles onder de modder willen retourneren wordt hem niet.

Vraag op het moment van bestellen of bij twijfel gewoon even wat er retour kan en welke kosten hier eventueel aan verbonden zijn. Houdt hierbij ook rekening met eventuele rand en transportschade, enkele kleurverschillen en knip/zaagverlies tijdens de verwerking van het materiaal. Meestal zit dit tussen de 5 a 10% dus u doet er verstandig aan om niet te krap te bestellen. Uiteraard kunnen wij u ook hierin adviseren. Wij halen alleen materialen in originele verpakking retour, bij afhalen zijn de eventuele transportkosten voor uw rekening.

retourneren Willems sierbestrating