Glazen schuifwanden

Een glazen schuifwand voor uw overkapping of veranda biedt een scala aan voordelen die uw buitenervaring naar een hoger niveau tillen.
N
Uitgebreid aanbod
N
Scherpe prijzen
N
Snelle levering
N
Alles onder 1 dak

Glazen schuifwand veranda

Met de glazen schuifwand voor veranda’s van Willems Sierbestrating voegt u niet alleen functionaliteit toe aan uw buitenruimte, maar ook een vleugje stijl en luxe. Beleef het comfort en de veelzijdigheid van uw veranda op een geheel nieuw niveau met deze hoogwaardige schuifwanden, ondersteund door de expertise en ervaring van meer dan 85 jaar van Willems Sierbestrating in Vriezenveen.

De duurzaamheid en kwaliteit van de glazen schuifwanden van Willems Sierbestrating staan garant voor langdurig gebruik. Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden en vereisen ze minimaal onderhoud, waardoor uw veranda er altijd prachtig uitziet.

Glazen schuifwanden veranda
Glazen schuifwanden overkapping

Glazen schuifwand overkapping

Ontdek de ultieme toevoeging aan uw buitenruimte met de glazen schuifwanden voor overkappingen bij Willems Sierbestrating in Vriezenveen. Met ruim 85 jaar ervaring bieden wij hoogwaardige oplossingen voor buiteninrichting.

Onze glazen schuifwanden tillen uw overkapping naar een hoger niveau, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van beschutting en een naadloze verbinding met de buitenwereld. Laat ons vakmanschap en expertise uw buitenruimte transformeren met duurzame kwaliteit en een stijlvolle uitstraling.

Welke glaswanden verkopen wij?

In ons assortiment hebben wij verschillende mogelijkheden voor glazen schuifwanden in diverse prijsklassen. De Budget glaswanden (zogeheten lokkertjes) welke u vaak op internetshops treft kunnen wij al leveren voor € 185,- per paneel  Dit is een complete set, echter zonder extra toevoegingen zoals tochtborstels of andere extra’s. Maar wilt u meer kwaliteit en ook extra opties dan zijn onze standaard panelen beter geschikt.

Deze zijn verkrijgbaar voor € 275,- per paneel. Hier zijn de geborstelde u opvangen wél inbegrepen, maar optionele accessoires zoals meenemers of extra tochtborstels op ieder paneel zijn niet standaard. Onze panelen hebben standaard breedtematen van 82/90/98/103 cm die vrijwel altijd voldoen. Voor hoogtematen variërend van 200 tot 250 cm heeft u bij ons ook voldoende keuze. Maar wij gaan graag verder dan standaard. Maatwerk is geen probleem, of u nu een hoogte van 123,7 cm nodig hebt voor boven een muurtje of juist een hoogte boven de 250 cm wenst.

Ook getint glas behoort tot de mogelijkheden binnen onze standaard product lijn. Voor deze optie betaalt u slechts € 25,- extra per paneel. Kortom, wij passen ons aan uw wensen en behoeften aan. Kom gerust eens kijken en oordeel zelf. Maak een afspraak in onze showroom zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Glazen schuifwanden losstaande veranda
Glazen schuifwanden overkapping

Voordelen van een glazen schuifwand

Met een glazen schuifwand voor uw overkapping of veranda geniet u van comfort, functionaliteit en een verfijnde uitstraling, waardoor uw buitenruimte een waardevolle toevoeging wordt aan uw leefomgeving.

Genieten van meer licht in huis

Het gevoel van buiten naar binnen halen

Bescherming tegen regen, wind of kou

De hoogwaardige materialen zorgen voor langdurige kwaliteit en minimale onderhoudsvereisten

Waarom kiezen voor Willems Sierbestrating?

Kies voor de glazen schuifwand van Willems Sierbestrating en geniet van een overkapping of veranda die het hele jaar door een aantrekkelijke en comfortabele plek is.

Ruim 85 jaar ervaring

Ons familiebedrijf is al meer dan 85 jaar actief in de bestratingsmarkt.

Zeer tevreden klanten

We ontvingen al meer dan honderd 5-sterren reviews.

Alles onder 1 dak

Van bestrating, overkappingen en veranda’s tot glazen schuifwanden.

Glazen schuifwanden veranda

Snelle levering

Wij hebben korte levertijden en bezorgen ook aan huis.

Deskundig advies

U ontvangt altijd een vakkundig advies op maat.

Uitgebreid aanbod

Wij hebben het grootste assortiment in de regio.

Maak nu een afspraak in onze showroom!

Gratis advies op basis van uw wensen en een vrijblijvende offerte

Ervaringen van klanten

Wij zijn hier geweest voor een orientatie op veranda's. Er is een ruim aanbod aan showmodellen. Ook voor (sier-) bestrating valt meer dan genoeg te zien. Erg vriendelijke medewerkerer stond ons te woord. Meedenken in de mogelijkheden en wensen van de klant was voor haar geen probleem. Het bedrijf is erg makkelijk te bereiken.

Luc Schafrat

Erg behulpzaam, niet duur en je kunt er materieel lenen zoals trilplaat, aanhanger, etc.

Marco of Madelon Maarse

Mooi assortiment, keurig geholpen en goed bereikbaar.

Henk-Jan Jacobs

Veel gestelde vragen

Schuifwand veranda

1. Wat zijn glazen schuifwanden voor een veranda?

Glazen schuifwanden zijn panelen van gehard glas die ontworpen zijn om een veranda of buitenruimte af te sluiten. Ze kunnen gemakkelijk worden geopend en gesloten om de ruimte af te schermen of juist te openen naar buiten.

2. Wat zijn de voordelen van glazen schuifwanden voor een veranda?

  • Flexibiliteit: Ze bieden de mogelijkheid om de veranda af te sluiten of te openen afhankelijk van het weer.
  • Bescherming: Ze beschermen tegen wind, regen en kou zonder het zicht naar buiten te belemmeren.
  • Esthetiek: Glazen schuifwanden voegen een moderne en elegante uitstraling toe aan de veranda.
  • Toename van de bruikbare ruimte: Hiermee kan de veranda in elk seizoen worden gebruikt, waardoor de leefruimte van een huis wordt vergroot.

3. Zijn glazen schuifwanden energiezuinig?

Ja, moderne glazen schuifwanden zijn ontworpen met isolerend glas dat warmte binnenhoudt tijdens koude seizoenen en warmte buiten houdt tijdens warme seizoenen, waardoor de energie-efficiëntie van het huis wordt verbeterd.

4. Zijn glazen schuifwanden duurzaam?

Over het algemeen zijn glazen schuifwanden duurzaam en bestand tegen weersinvloeden. Het geharde glas is stevig en kan jarenlang meegaan met de juiste zorg en onderhoud.

5. Zijn glazen schuifwanden gemakkelijk te onderhouden?

Ja, over het algemeen zijn ze gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig schoonmaken met een mild schoonmaakmiddel en water kan helpen om het glas schoon en helder te houden. Soms kan het nodig zijn om rails en bewegende delen te smeren voor soepele werking.

Schuifwand overkapping

1. Zijn glazen schuifwanden voor een overkapping energiezuinig?

Ja, moderne glazen schuifwanden zijn vaak gemaakt van isolerend glas dat de temperatuur binnen reguleert, waardoor de energie-efficiëntie van de ruimte wordt verbeterd.

2. Hoe onderhoud ik glazen schuifwanden voor een overkapping?

Meestal volstaat regelmatig schoonmaken met een mild schoonmaakmiddel en water om het glas schoon en helder te houden. Het smeren van bewegende delen kan ook helpen voor een soepele werking.

3. Zijn glazen schuifwanden voor een overkapping veilig?

Ja, ze worden vaak gemaakt van gehard glas dat stevig en veilig is. Ook kunnen ze voorzien zijn van vergrendelingen en andere veiligheidskenmerken voor extra beveiliging.

4. Zijn glazen schuifwanden voor een overkapping bestand tegen alle weersomstandigheden?

Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, maar blootstelling aan extreme omstandigheden zoals hevige stormen kan worden afgeraden.

Algemeen

1. Geeft Willems Sierbestrating garantie op haar producten?

Sommige producten wel en anderen niet. Veel producten zijn geproduceerd op basis van natuurlijke grondstoffen en daarom kunnen wij daar geen garantie op geven. Bij garantieproducten staat er duidelijk aangegeven of er garantie op zit en zo ja hoeveel. Wij werken daarbij altijd met fabrieksgaranties. Bij een garantieclaim dien je altijd de aankoop bon te tonen.

2. Wat is jullie werkgebied?

Achterhoek en Twente. Meestal een straal van 30 km vanaf onze zaak in Borculo. Soms ook verder door het land. Dit is echter afhankelijk van de omvang en het soort project.

3. Zijn alle prijzen van Willems Sierbestrating inclusief BTW?

Ja, ondanks dat dit in deze markt niet standaard is zijn alle prijzen van Willems Sierbestrating inclusief BTW. (Tenzij anders vermeld.)