Goed advies

Goed advies voorkomt teleurstellingen achteraf. Bestrating is er in allerlei soorten en maten. Het maken van een goede keuze begint bij het materiaal. Er bestaan drie verschillende bestratingsmaterialen; beton, gebakken/keramisch en natuursteen. Omdat elk materiaal haar eigen eigenschappen heeft, helpen we u graag om de juiste keuze te maken door hier enige informatie te geven over deze eigenschappen, zodat u kunt kijken welk materiaal het beste bij uw wensen aansluit.

De meeste consumenten zien door de bomen het bos niet meer. Neem bijvoorbeeld beton, je hebt door en door beton of beton met een deklaag. En die deklaag kan ook nog op verschillende manieren verwerkt zijn. Is de deklaag bijvoorbeeld kleurecht door natuursteen of niet kleurecht door kleurstof. En, zit er dan een hydrofoob in of zit er een coating/impregneer overheen. Of is hij geborsteld en heeft hij een leisteen motief of is hij uitgewassen? Welke dikte heeft hij, kan hij in een oprit en is hij gemêleerd? Bent u de weg nu (al) kwijt? Geen probleem! Wij adviseren iedere klant en zoeken de steen die bij u past. Dit doen we door de wensen van een klant aan te horen/te vragen. Zo kappen wij alle bomen uit het bos en blijven alleen de relevante producten voor u over.

Grootste assortiment van de regio

Wij voeren nagenoeg alle leveranciers die er in de Nederlandse bestratingsmarkt bestaan. De keuze voor u als klant is dan ook reuze. Het voordeel is, dat als u het bij ons niet vindt, u het helemaal nergens meer vindt. Ook bij de zoektocht naar wat u in gedachten heeft kunnen wij u helpen. Door de jaren aan ervaring in het vak weten wij precies welke fabriek welk product maakt en wat de (unieke) eigenschappen zijn van het product. Zo weten wij te vinden wat u zoekt. Met meer dan 2.000m2 aan showbestrating waarvan ruim de helft overdekt en ingestraat ligt, is er echt wel wat te zien. Zo hebben wij voor ieder budget wel een steen.

Technische kennis van verwerken

Op het zand of toch gestabiliseerd? Een oprit of een terras? Elke steen moet goed zijn maar nog belangrijker is een goede verwerking. Wij zijn een echt familiebedrijf maar ook echte stratenmakers. Al sinds 1930 ging de grondlegger van het bedrijf met zijn vader op stap als stratenmaker. De kennis is er bij de eerste generatie als ook bij de tweede en nu huidige derde generatie met de paplepel ingegoten. De laatste twee generaties zijn er zelfs op hogeschoolniveau voor opgeleid. Doordat de producten elke keer veranderen volgen wij deze innovaties nauwlettend om problemen van verwerking te voorkomen. Mocht u de uitvoering/verwerking van uw bestrating liever aan ons overlaten, dan kunt u er dus van op aan dat er ook een echte vakman bij u komt.

Goed advies Willems Sierbestrating

De grondlegger van het bedrijf met zijn vader aan de Dorpstraat te Geesteren (Gld.)

 

Goede voorbereiding is het halve werk