Wij van Willems gaan vaak een stapje verder voor de klant! Wij staan voor kwaliteit en daarmee een juiste prijs en kwaliteit verhouding. Wij willen voor 100% achter de aangeboden producten kunnen staan. Dat wordt bereikt door het selecteren van, en samenwerken met de juiste partners. Partners met een jaren lange ervaring op het gebied van ontwikkeling en produceren van sierbestrating en alle bijbehorende tuinproducten. Veel mensen zijn op zoek naar producten van een specifieke leverancier. Willems heeft met zo goed als alle leveranciers die in Nederland te vinden zijn een samenwerkingsverband. Wij werken dus met een breed scala aan hoogwaardige fabrikanten. Hiermee maken wij het ons zelf niet al te makkelijk, echter wij zijn overtuigd van ons beleid. Waarom? Simpel, slaagt u bij ons niet, dan slaagt u nergens! Wij hebben namelijk alles in ons assortiment, tenzij het een bewuste keuze is om iets niet op te nemen in ons assortiment. Wij zijn dan ook continu bezig met het monitoren van de markt en volgen de trends en nieuwtjes in bestratingsland op de voet.

Onderstaand vindt u een overzicht van onze belangrijkste leveranciers. Ziet u uw favoriete fabrikant er niet tussen staan, laat het ons weten. Wij kunnen namelijk alles voor u bestellen.

Een greep uit onze leveranciers.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”999″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]