Onze tuinschetsservice wordt momenteel tot nader order niet uitgevoerd!

Wel hebben onze medewerkers veel ervaring en zijn ten allertijden bereid met u mee te denken en u praktische tips te geven over de inrichting van uw tuin. Ook hebben zij goede adressen van klanten (hoveniers) van ons die u (voor een betaalbare prijs) verder kunnen helpen met uw tuinontwerp!

De tuin is een onmisbare aanvulling van uw woning. Het is een verlengde van de woonomgeving, maar dan in de buitenlucht. Daarom is het belangrijk dat een tuin naar uw smaak en wens is ingericht. Wilt u uw tuin opnieuw inrichten maar weet u niet waar u moet beginnen? Bent u op zoek naar ideeën voor de invulling van uw tuin. Wat is bijvoorbeeld de beste plaats voor een terras? Of een looppad? Maak dan gebruik van onze gratis schetsservice*.

Eén van de belangrijkste facetten van uw tuin is de bestrating, dit snappen wij bij Willems Sierbestrating maar al te goed. Een tuin verandert met de seizoenen mee maar goede bestrating blijft onveranderd. Echter, een tuin bestaat niet uit alleen bestrating. Om tot een goede en evenwichtige tuin te komen, waarin al uw wensen terugkomen, bieden wij het totale ontwerppakket aan. Zo kunnen wij voor u het ontwerp compleet maken met een beplantingsplan naar uw wensen. Wij komen, indien gewenst, bij u langs om ter plaatse uw wensen te bespreken. Denk hierbij aan een onderhoudsarme tuin, een hele strakke moderne tuin of juist een klassieke tuin. Maar wellicht wilt u nog wel oude materialen hergebruiken. Er is veel mogelijk en door naar u te luisteren, kunnen wij een passend ontwerp bij uw tuin maken. Komt u daarom gerust eens langs in onze showroom om u te laten adviseren en inspireren.

*De kosten van deze schetsservice bedragen € 150,- Indien u voor €500,- aan bestratingsmaterialen bij ons bestelt, wordt dit in mindering gebracht op de factuur en is het ontwerp gratis en uw eigendom. Een schets is een globale inrichting van uw tuin zoals onderstaande afbeelding, dit is zonder exacte maatvoering en hieraan kunnen ook geen rechten worden ontleent. Wel geeft het een heel goed beeld en kunnen de vakmensen van Willems, indien u hiervoor kiest, vanuit de schets werken.

Wenn Sie sagen, dass der Feind im Gesicht wissen muss, dann wird seine Freundin unterdrückt! Beeilen Sie sich nicht, um Wunder von Kraft, Geschicklichkeit und Gleichivibrüche zu zeigen, und versuchen Sie, mit dem einfachsten zu beginnen – wenden Sie sich an ihr Gesicht. Die Haltung ist hier nicht so wichtig. Sie können stehen, Sie können lügen. Wie sonst ein Angesicht zueinander sein Besuchen Sie das Web ist es schwierig, sich vorzustellen, aber es lohnt sich, eine kleine Fantasie anzubringen, und Sie werden an so etwas denken. Laut Sexual-Therapeuten ermöglicht eine solche Position ein Paar, den “wirklich intimen Link” genießen. Darüber hinaus können Sie in unserer bescheidenen Meinung in einer solchen Situation in einer solchen Situation Anecdotes mitteilen, News senden, Städte spielen, die den Sex noch mehr verlängern wird.

Schets

Deze klant heeft een tuinschets laten maken en gekozen voor duurzame materialen, als keramiek met baksteen.

Resultaat

[ngg_images source="galleries" container_ids="1" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="0" thumbnail_width="240" thumbnail_height="160" thumbnail_crop="1" images_per_page="999" number_of_columns="4" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Diavoorstelling tonen]

Schets

Deze klant heeft een tuinschets laten maken. De wens was om een onderhouds arme tuin te krijgen en dit graag door de oude tegels weer te gebruiken. Wij hebben het straatwerk en ook de overkapping geleverd en geplaatst. Het grondwerk en plaatsen van het waterornament heeft de klant zelf gedaan

Resultaat

[ngg_images source="galleries" container_ids="2" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="0" thumbnail_width="240" thumbnail_height="160" thumbnail_crop="1" images_per_page="999" number_of_columns="4" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Diavoorstelling tonen]