Bij ons vindt u het grootste sierbestratingsassortiment in de regio, van de bekende gebakken klinkers, natuur- of betonstenen tot noviteiten zoals keramiek op beton. In volledig keramische tegels hebben wij dan ook de grootste keuze, met naast de bekende 60×60 ook vele andere maten. Het unieke aan dit product is de duurzaamheid en onderhoudsgemak. Omdat duurzaam niet persé duur hoeft te zijn hebben wij een ruime keuze in keramiek beneden de 35 euro. Deze tegels zijn 1e keus en slechts van af €29,95 Onze minder sorteringen zijn nog veel voordeliger. Goede tegels voor een nog betere prijs door ons grote inkoop voordeel!
Ook voor de juiste verwerking bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij ons vind u alleen eerste keus materialen. Wij zitten niet te wachten op bodemprijzen met materialen welke mankementen bevatten en een regen aan klachten veroorzaakt. Wij zijn gewoon een degelijke firma! Maar… Wij maken één uitzondering bij keramiek! Wij hebben hier geregeld partijen minder sortering. Dit is een stuk beter dan B-keus, denk hier bij aan een tegel waar van de kleur net een fractie ander in als wat hij hoort te zijn (zoals bij elke dealer op de monsterborden) dit is niet erg want de hele partij is zo en u merkt er niets van. Of met het rectificeren (recht slijpen) is de zaag net wat versprongen, dit is meestal een fractie van een millimeter wat u na het invoegen niet eens terug vindt. Of er is een schilfer af deze moet u dan verzagen. Wij staan voor een uitermate goede kwaliteit zien hier zelf op toe en kopen dan ook geen kromme of gladde tegels op! Wel adviseren wij 10% extra te bestellen, omdat het een partij betreft. De prijzen liggen dan ook meestal tussen de 25 en 50 procent lager! Echte koopjes dus waar wij achter staan! Vooral bij maten groter dan 60×60 kan het veel schelen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”55″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]