Bij ons kunt u kiezen uit het grootse assortiment in 2 cm keramische terrastegels van de hele regio. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een compleet nieuwe collectie in 3 cm keramische tegels, in onder andere de formaten 60x60x3 40x80x3 45x90x3 en 90x90x3. (Dit van Ceradal Redsun Excluton Klijn Stones Tuinvisie Michel Oprey & Beisterveld en gedurende het jaar nog meer) Door technologische innovaties is men in staat, steeds dikkere keramische tegels te produceren. Daardoor kunnen deze tegels ook gebruikt worden in nieuwe toepassingen, of op een andere manier verwerkt worden. 3 cm dikke keramische tegels zijn het meest recente voorbeeld van deze vernieuwingsdrang in de keramische industrie.

De meeste eigenschappen van 3 cm keramische tegels, zijn gelijk aan die van 2 cm dikke tegels. Daarbij moet u met name denken aan duurzaamheid en gebruiksgemak. Door de revolutie in digitale druktechnieken is het daarnaast mogelijk geworden, designs te ontwikkelen die haast niet meer van de originele materialen ( natuursteen, beton, hout) te onderscheiden zijn. Zo combineert keramiek het beste van 2 werelden.

Een extra voordeel van 3cm dikke keramische tegels t.o.v. 2 cm dikke tegels is, dat deze ook “los” verwerkt kunnen worden. De drukbelasting van deze tegels is zo groot, dat ook bij correcte een verwerking in (stabilisatie)zand een langdurig stabiel resultaat gegarandeerd kan worden. Bij 2 cm tegels, wordt over het algemeen een “vaste” verwerking in de monokorn geadviseerd. Door het geringere gewicht en de lagere drukbelasting van 2 cm tegels, kan bij een losse verwerking nl. een risico van het opwippen van tegels ontstaan. Dat betekent dat de verwerking van 3 cm tegels in de praktijk goedkoper kan uitvallen dan die van 2 cm.

Onze gehele collectie van 3 cm tegels, bestaat enkel uit gerectificeerde tegels, die uiterst maatvast zijn. Uiteraard nemen we alleen de beste kwaliteit in onze collectie en is er veel zorg besteed aan de ontwikkeling van exclusieve designs.

Bij ons vind u alleen eerste keus materialen. Wij zitten niet te wachten op bodemprijzen met materialen welke mankementen bevatten en een regen aan klachten veroorzaakt. Wij zijn gewoon een degelijke firma! Maar… Wij maken één uitzondering bij keramiek! Wij hebben hier geregeld partijen minder sortering. Dit is een stuk beter dan B-keus, denk hier bij aan een tegel waar van de kleur net een fractie ander in als wat hij hoort te zijn (zoals bij elke dealer op de monsterborden) dit is niet erg want de hele partij is zo en u merkt er niets van. Of met het rectificeren (recht slijpen) is de zaag net wat versprongen, dit is meestal een fractie van een millimeter wat u na het invoegen niet eens terug vindt. Of er is een schilfer af deze moet u dan verzagen. Wij staan voor een uitermate goede kwaliteit zien hier zelf op toe en kopen dan ook geen kromme of gladde tegels op! Wel adviseren wij 5% extra te bestellen, omdat het een partij betreft. De prijzen liggen dan ook meestal tussen de 25 en 50 procent lager! Echte koopjes dus waar wij achter staan!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”62″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]