1930 Op 14 jarige leeftijd gaat G. Willems voor het eerst vanuit zijn woonplaats Holten met zijn vader (ook stratenmaker) mee naar zijn eerste werk, de Dorpsstraat in Geesteren (Gld.).

1937

Op 21 jarige leeftijd word besloten zelfstandig te beginnen, van een openbare aanbesteding straatwerk in de gemeente Markelo aangenomen dat met 4 man personeel word uitgevoerd. Met deze ploeg word gewerkt tot dat in 1940 de oorlog uitbreekt en de ploeg uit elkaar valt. (2 Oud-personeelsleden stierven in een concentratiekamp), tijdens de oorlog word alleen verder gewerkt.

1945

Direct na de bevrijding trouwt de heer Willems en verhuist het stel naar Ruurlo, ook hier blijkt werk genoeg te zijn en in 1946 word weer met 5 man personeel gewerkt.

1950

Het gezin verhuist naar Gelselaar en in 1955 naar Geesteren, in deze periode werd veel gewerkt in ruilverkavelingen (Beltrum, Drempt, Neede, enz.)

1968

Het eerste grondwerk wordt aangenomen, hiervoor worden 1 vrachtwagen en 1 shovel aangeschaft.

1975

De huidige directeur J.H. Willems komt in het bedrijf en het eerste rioleringswerk wordt aangenomen. Terwijl Willems sr. zich langzaam meer gaat terugtrekken gaat naast het straatwerk het grondwerk een steeds grotere rol spelen.

2000

Omdat op de locatie in Geesteren onvoldoende ruimte te vinden is wordt er besloten tot een verhuizing naar het industrieterrein in Borculo. Op een kavel van ca. 2 Hectare wordt hier naast een stalling voor het machinepark een overdekte showroom met een vloeroppervlak van ca 1100 m 2 opgericht, voor Sierbestratingsmaterialen en aanverwante producten.

Heden

Naast het uitvoeren van bestratingswerkzaamheden is de specialisatie van handel in sierbestratingsmaterialen een steeds grotere rol gaan spelen. De firma is snel gegroeid en behoort nu tot één van de sierbestratinghandelaren met de grootse collectie van Nederland. Hierdoor worden ook steeds meer sierbestratingopdrachten door ons eigen personeel uitgevoerd.