Over geweld over het mannelijke hersenen

Een interessant onderwerp werd opgevoed in de tape – Over vrouwelijk psychologisch geweld tegen mannen. Al deze geschreeuw, jammeren, nagestreefde sponzen en schuine blikken, tranen, reproes – Waar het vandaan komt?

Betekenis – Mannen op een notitie – Er is een directe relatie tussen de rol van het hoofd van de familie en koningsbeesten, en de hysteries van vrouwen. Proberen op te zetten en te koesteren, meestal wachten op veel. Die als sterk worden beschouwd. Dit is logisch.

Beschouwt zichzelf een man met een kostwinner, en zijn vrouw met hem lijkt het ermee eens te zijn. En plotseling heeft de man ernstige tijden. Of het kind is geboren, en de kosten roos. Of een andere overmacht. En vrouw scheurt de toren. Hoe ook, de kostwinner – En niet voeden? Of voedt niet genoeg… Vanaf hier represes, schandalen, geschreeuw.

Of, bijvoorbeeld, een man naar vissen met vrienden en ontving de oceaan in reactie op de oceaan. Maar is het in elke familie?? Het is duidelijk dat een vrouwelijke afhankelijkheid meer bezorgd is en vooral moreel, niet in staat om te entertainen. En er zijn zulke vrouwen die alleen maar gelukkig zijn. Ze hebben geen man nodig voor deze periode. Ze hebben boeken, ze hebben lezingen, ze hebben projecten. Maar op zulke vrouwen kijken patriarchale mannen met voorzichtigheid – Ze zeggen hoe het ook, het gezin is niet in de eerste plaats?

Jaloerse vrouwen is. Ze kunnen het hele hersenen van jaloezie maken. Lees een lezing over het onderwerp: je keek naar haar kont! En hij keek niet. Maar tenslotte, tenslotte, vrouwen, volledig gericht op een man.

En in het algemeen, het zien van hun realisatie in de man. Voor haar, als de man is verdwenen – het is net als skies ingestort. En er zijn vrouwen die geen tijd hebben om op te merken over wiens konthuis eruit ziet. Ze is op dit moment bezig met zijn reet. En over de richting van de mening van de man slechts af en toe.

Maar zulke vrouwen van vele mannen maken meer Babai. Want als het bonsde – en vertrek

. Omdat als je je afvraagt – Wacht. En in het algemeen is het niet om het te houden, als er geen goodwill is.

Ik praat hiermee dat in termen van psychologisch geweld het gezegde waar is «of slipje of kruis». Of ben je gekone beesten die alles kan, en brengt bergen, zetten en ondersteunen. En van je blik, gebaar, is bos afhankelijk van al het welzijn van het gezin. En dan is het logisch dat een vrouw met tranen, verwijt, het gelegd klopt. Of u bent een gelijke partner die de privileges van de enige kostwinner, de PODICE en de kapitein van het schip niet kan vereisen. Maar krijgt ook geen janken en manipules, maar een dialoog op gelijke.

Maar om deze twee rollen te combineren, zodat je wilt als je wilt – De koning van de beesten, de betrokken voet en de vrouw luistert, en wanneer je niet wilt – je bent onder de deken, zoals een gelijke partner, niet werken. Of een of een andere.