Onze seks columnant getest niet-standaard seksspeeltjes. Over liefde voor het leven, twee ongelooflijke teleurstellingen en over het buitengewone voordeel van het konijn voor de onderstaande vlinder.

Het had altijd vertrouwen dat het beste seksspeeltje degene is waarop een man aan de andere kant was gehecht. En als de vriendin om redenen onafhankelijk van het zijn om surrogaten te gebruiken, moet speelgoed zo dicht mogelijk bij het prototype zijn – mannelijk warm elastisch seksueel lid. Natuurlijke kleur, no-minded, py en vlindervleugels. Ik had er een, in het geval van onvoorziene omstandigheden.
Als het niet was voor het COSMO-experiment, zou mijn leven in vrekte seksuele ernstige ernst en onfatsoenlijk zijn gepasseerd. Maar ik ging naar de sekswinkel en schaalde de seksinstrumenten met zichzelf. Koos dit: het slechter, hoe beter. Dan schizofreen ontwerp keek, hoe meer zelfverzekerd geld voor haar betaalde. In ieder geval, op eigen initiatief, zou ik nauwelijks gedaan worden om dit te gebruiken. Het bleek – ijdel.

Dubbele groene worm

Vraag Prijs: 3000 roebel

Vanaf het allereerste begin veroorzaakte het apparaat mijn maximale hoeveelheid verdenking. Simpel gezegd, ik dacht dat het voor anale seks was, en ik ben op de een of andere manier niet erg veel. Het bleek dat het kleine deel voor de clitoris is. Het beslissende argument voor de aankoop was de

grappige wormmuistjes.

Hoe het is gerangschikt in een groot deel onder rubberen lederen gerolde ijzeren ballen. Ik heb het erop gekocht. Greep het apparaat met de hand, de verkoopster draaide het wiel, en ze begonnen te rijden, zoals begonnen! Als de palm orgasmes zou kunnen hebben, zou mijn direct meerdere hebben ervaren. Het kleinere deel van de worm op dit moment wordt fijn getrild. De trillingskracht en de snelheidsnelheid van de ballen worden bestuurd door twee afzonderlijke wielen aan de onderkant van het apparaat.

Het resultaat is horror horror! Siamese worm vaste en omvangrijke, onder de dunne laag rubber zijn te duidelijk gevoeld door mechanische binnenkant, die ook geen plezier toevoegen. Ballen, aangenaam voor de hand, worden praktisch niet gevoeld door de vagina. Het proces voor de clitoris is gemaakt van zeer solide kunststoffen, die walgingen en koud kloppen door de erogene zone zelf. Ander gebruik van dit apparaat dan om het op de desktop en van tijd tot tijd te plaatsen om ze handmassage te maken, kwam ik niet mee. “We schreven, we schreven, onze vingers zijn moe. “

Klinkt hard op elke snelheid.

Gouden vlinder

VRAAGvraag: 1250 roebel

De meest voorkomende van allerlei sexy speelgoed. Er zijn vlinders, vogels, bloemen – roze, lila, absoluut een. In het begin veroorzaakte ze me geen enthousiasme: uitsluitend, ik weet niet hoe ik moet eindigen op de clitoris, en in seks met een man en zonder vlinders is het erg goed. Het beslissende argument voor het kopen – schittert.

Hoe een riem op de taille is gerangschikt, twee anderen – rond de dijen, blijkt de vlinder recht in de “Tom zeer. In theorie. In de praktijk bleek de vlinder overal te zijn – op de maag, op de heup, op de pubis, maar niet alleen op de clitoris. Voor nauwkeurige locatie, het moest speciaal zijn hand vasthouden.

Resultaat ah! Ik schijn te zeggen dat ik geen clituale orgasmen heb? Ik ben een kwelling! Ik had gewoon geen vibrerende vlinder! Natuurlijk waren er de mannen die bij me kwamen in het midden van een opwindend proces, van zijn bewegingen die weer naar de maag verhuisde, maar het was niet zo belangrijk: de ontknoping kwam binnenkort. Trouwens, de vibratie werd ook overgebracht. Man vond het leuk. Een andere vlinder kan worden toegepast op tepels, lippen en andere gevoelige vrouwelijke plaatsen – overal het is even leuk.